Våra showprogram

Många väljer att boka oss för underhållning till middag, efter middagen eller en konsert. Att boka våra olika musikquiz brukar också vara populärt. Ta gärna en kik här på sidan för att läsa om några av de olika underhållningspaket eller konsertpaket som vi erbjuder.
Ibland kan det vara skönt att inte behöva hålla i tyglarna för hela eventet.
Vi har varit verksamma länge i branschen och har skapat oss ett stort kontaktnät och bjuder gärna in andra instrumentalister, gästartister och underhållare av olika slag samt samarbetar med professionella teknikfirmor om så önskas. Vi ser till att just ert event blir den där oförglömliga händelsen som alla pratar om efteråt. Ni är i trygga händer!

Programmen

Klicka på rubrikerna och läs mer.

Dinner Show:

Vi underhåller till fördrinken/minglet, uppträder med shownummer mellan rätterna vid middagen och gör en avslutande fartfylld show under och efter desserten.

Konsert:

När ni vill bjuda era kunder och gäster på konsert efter konferensen eller middagen, då ni vill sitta ner och njuta av vacker musik och svepas med utav härlig underhållning så är detta paketet du ska välja.

Musikquiz:

Dela in er i lag, koppla på tävlingslusten och häng med i svängarna för här blir det full fart och glädje när vi drar igång vårt musikquiz.

Tillval

AmazeOnStage kan även hålla i trådarna som konferencierer och moderatorer för ert event.

Musikalpaketet

Humoristiskt, dramatiskt och passionerat från musikalernas värld

Filmmusikpaketet

Kärlek, intriger och spänning – ”May the force be with you!”

Musikafton

Intimt, berättande och finstämt.

Schlager/Sing-a-longpaketet

Välkänt, medryckande och folkkärt.

EN STJÄRNKLAR AFTON

När vintermörkret sänker sig bjuder vi in till en glittrande festkväll, mingla med glögg i hand vid flygeln till klassiska jultoner. Sätt dig sedan till bords och låt oss underhålla dig med stilfulla musikarrangemang medan du avnjuter en underbar julmiddag. Aftonen kommer att bjuda på melodier i croonerstyle á la Sinatra, moderna låtar i eleganta versioner, toner från musikal- och operascenen, detta i harmoni med julens klassiker. Det blir en Stjärnklar afton! Vårt Amazing julpaket EN STJÄRNKLAR AFTON finns i tre storlekar: Välj bland alternativen nedan för att få ditt event utformat precis som du vill ha det

Standard

Låt era gäster svepas in i härlig julstämning till toner av fiol och piano under fördrink/välkomstglögg samt musikunderhållning från trion vid tre tillfällen under julmiddagen.

Lilla Extra

Låt era gäster svepas in härlig julstämning till toner av fiol och piano under fördrink/välkomstglögg samt musikunderhållning från trion i form av ett showprogram. Kontakta oss gärna för att välja och vraka bland våra olika musikaliska program. Klicka här för att se några förslag.

Deluxe

Låt era gäster svepas in härlig julstämning till toner av fiol och piano under fördrink/välkomstglögg samt musikunderhållning från trion i form av ett showprogram. Efter middagsunderhållningen startar vi i trion kvällsunderhållningen tillsammans med vårt eminenta partyband. Detta är paketet med julstämning EXTRA DELUXE. 

Romantisk och oförglömlig musik vid vigsel

Ibland är musiken extra viktig. Ibland måste det bara bli rätt låt, en riktigt speciell låt som står för det där oförglömliga tillfället. På bröllopsfesten och särskilt under vigseln förstärker och speglar musiken den stämning som just ni som brudpar vill skapa. Efter ett bröllop så pratas det ofta om själva bröllopsceremonin, hur den var, vilka låtar som sjöngs och hur de förgyllde Er stora dag, en dag som kommer att leva kvar i mångas minnen under lång tid efteråt. Att boka professionell musikunderhållning är ett bra sätt att få det precis så som ni önskar. Att kunna få råd och tips baserade på lång erfarenhet, av de som spelat/sjungit på bröllop många gånger gör det enkelt att ta beslut som kommer kännas rätt både innan och efter.

LILLA bröllopspaketet:

Innehåller musikunderhållning vid vigseln

MELLANSTORA bröllopspaketet:

Innehåller musikunderhållning på vigseln samt mingel/bakgrundsmusik under brudskålen efter vigseln (innan middagen).

STORA bröllopspaketet:

Innehåller musikunderhållning på vigseln samt mingel/bakgrundsmusik under brudskålen efter vigseln samt underhållning med musikinslag under bröllopsmiddagen.

Bröllopspaketet DELUXE:

Innehåller musikunderhållning vid vigseln samt mingel/bakgrundsmusik under brudskål efter vigseln samt underhållning med musikinslag under bröllopsmiddagen. Efter middagsunderhållningen startar vi i trion kvällsunderhållningen tillsammans med vårt eminenta partyband.

AmazeOnStage - foto: Anton Engblom