Om AmazeOnStage

Om oss i AmazeOnStage

Trion består av sångerskorna Linda Holberg och Karin Funk tillsammans med instrumentalisten Jill Johansson på fiol/altfiol. Vi får ibland frågan vad som skiljer oss från andra showgrupper och vårt svar är att vi behärskar en stor mängd olika musikstilar som vi framför på vårt unika vis. Tillsammans täcker vår trio AmazeOnStage upp det mesta som en publik kan vilja höra, från klassiska toner till rockigt ös.

Låt oss skryta lite grand:

Vi älskar att underhålla och njuter av att sjunga och spela tillsammans vare sig det är pop, rock, jazz, visa, musikal, opera eller schlagermusik. Vi har hittills stått på scener både i Sverige och utomlands, synts i TV, gjort roller samt spelat i musikaler så som Chess, Phantom of the Opera, Häxorna i Eastwick, Sweeney Todd, En gentlemans handbok i kärlek och mord, Camera, Grease, Spelman på taket och Passion med flera. Vi har turnerat genom åren och delat scen med bland andra, Peter Jöback, Kalle Moraeus, Gunilla Backman, Björn Skifs, Robert Wells, Shirley Clamp, Nanne Grönvall, John Lord, Tommy Körberg, Jill Johnson, Lina Hedlund, Jan Johansen, Niklas Strömstedt, Roxette för att nämna några.

Vi har även haft nöjet att samarbeta med arrangörer/eventbolag/producenter så som: 2 Entertain, Stena Line AB, Blixten & Co, GOT Event, Krall Entertainment, Volvo Cars, Liseberg AB, Demo Group, Sjömagasinet AB, Wells Music AB, PJP Produktion, Warner Music AB, The Perfect World Foundation med flera.

 

Vi medverkar på tillställningar så som:

Gala- och showevent, bankett, middagsunderhållning, konferensunderhållning, födelsedagsfest, invigning, jubileum, företagsfest och event, kick-off, gala, konsert, musikquiz, after-ski, vernissage, musikalkväll, bröllop, vigselceremoni, dop, minneshögtid, namngivningsceremoni, after-work, festival och arenakonserter samt andra evenemang. Tveka inte att kontakta oss för mer information och bokning för ditt speciella tillfälle.
AmazeOnStage passar likväl på det lilla som stora eventet och det går självklart att boka oss även med fler musiker ifall så önskas.

AmazeOnStage- foto: Emelie Lager

AmazeOnStage är

Jill Johansson - foto: Emelie Lager

Jill Johansson

Har studerat på Högskolan för Scen och Musik ”Artisten” vid Göteborgs Universitet med studier för bl. a. Violaprofessor Björn Sjögren. Jill arbetar som frilansande musiker och är lika ofta anlitad i den klassiska musikgenren som i nutida komponerad musik, jazz, visa, musikal och pop. Hon turnerar och spelar frekvent med populära artister på stora scener runt om i Sverige samt utomlands. Jill syns även på kammarmusikfestivaler samt vikarierar i kammarorkestrar och symfoniorkestrar i Sverige så som Göteborgs Symfoniker, Dalasinfoniettan, Jönköpings Sinfonietta med flera.

Hon medverkar på musikevent så som Faddergalan, P3 Guld-galan, Global Spring Gala Beijing, OS 2008 Beijing Lucky Cloud Stage, TV4 Nyhetsmorgon bakom artisterna EMD och Myrra Malmberg, Bingolotto 10-årsjubileum i Lisebergshallen Göteborg, Bingolotto där hon bland annat spelat med artister så som Niklas Strömstedt, Roxette, Andrea Bocelli, Sara Brightman, Nanne Grönvall, Rod Stewart, Eva Dahlgren, Fredrik Kempe, Il Divo, samt Björn Skifs. Sveriges Radio liveframträdande med studiopublik tillsammans med EMD och hon medverkar frekvent på studioinspelningar med kända artister i Sverige.

Jill har även sedan 2005 turnerat med Robert Wells och Rhapsody In Rock både i Sverige och utomlands samt spelat julshower bland annat med Peter Jöback samt cirkusshower. Genom Rhapsody har hon spelat med artister som Glenn Huges, Peter Jöback, Peter Johansson, Gunilla Backman, Nanne Grönvall, John Lord, Jill Johnson, Shirley Clamp, Janne Åström, La Gaylia Frasier, Charlotte Perrelli med flera. Senast var Jill ute på turné med Björn Skifs show ”Bitar ur mitt liv.”

Karin Funk - foto: Emelie Lager

Karin Funk

Sångerskan, musikalartisten, konferencieren och kreatören Karin Funk är uppvuxen i Alingsås, men är bosatt i Göteborg.
Hon är utbildad musikalartist vid musikalprogrammet på Teaterhögskolan / Högskolan för Scen och Musik ”Artisten” i Göteborg.
Innan dess studerade Karin klassisk sång vid Ljungskile Folkhögskola samt Operastudion i Göteborg.
Hon har medverkat i musikalklassikerna Mary Poppins och Chess på GöteborgsOperan. I båda produktionerna var hon understudy för den kvinnliga huvudrollen, och fick spela både Mary Poppins och Florence vid flera tillfällen.

På meritlistan finns också The Phantom of the Opera där hon var ensemble samt understudy för Madame Giry och Häxorna i Eastwick där hon spelade rollen Greta Neff samt var understudy för häxan Alexandra Spofford, båda uppsättningarna spelades på Cirkus i Stockholm.
Hon har gjort rollen Svetlana i Chess in Concert i Arena Vänersborg.
Karin har även medverkat i uppsättningarna
Sweeney Todd och En gentlemans handbok i kärlek och mord där i rollen som Lady Eugenia på Wermland Opera.

På Teater Spira medverkade Karin i det nyskrivna verket Camera - musikalen om Ingrid Bergman, där var hon ensemble och även fick spela huvudrollen Ingrid.
Hon medverkade i I Love Musicals på Ullevi Arena i Göteborg och hon var en av finalisterna i TV-talangtävlingen West End Star.
Karin har vid flertalet tillfällen varit frontsångerska och showartist i kända showproduktioner både i Sverige och utomlands. Hon är en flitigt engagerad solist i konsertsammanhang, vid galor och banketter m.m. och har medverkat i och producerat otaliga företagsevent.

Karin anlitas ofta som konferencier i olika sammanhang så som stora galor, banketter, folkparkskvällar, hon har bl.a lett Bilsportsgalan, Chark SM, Stena AB:s VårMiddag och event för Volvo Cars.
Hon har släppt två egenskrivna singlar: Take Wing och Alltid nära dig

Linda Holberg - foto: Emelie Lager

Linda Holberg

Linda Holberg är en flitigt anlitad sångerska med nuvarande hemvist i Skepplanda. Med över 20 års erfarenhet i branschen har hon stått på många olika scener runt om i Sverige. Bland annat kan ni se henne som sångerska och showartist på landets olika konserthus i produktionen ”Thank you for the music” - En hyllning till Björn och Benny. Där uppträder hon och backar upp våra folkkära artister Kalle Moraeus, Gunilla Backman och Johan Boding.

Linda har körat bakom många olika artister i Sveriges kändiselit. Flera år i rad sågs hon både som körsångerska till artisterna samt som solist på Allsång i Folkets Park i Malmö.

Linda är från början utbildad musikalartist på Balettakademiens musikalartistlinje i Göteborg. Hon är också sångcoach sedan 15 år tillbaka och undervisar både i egen regi samt som anställd lärare i individuell sång på musikalartistutbildningen Performing Arts School i Göteborg.

Under åren har publiken kunnat se Linda på många olika företagsevent, galor, krogshower och julshower, ofta tillsammans med Göteborgs främsta livemusiker. Linda anlitas också för sina kunskaper i förberedande stämarrangemang till olika evenemang, som till exempel underhållningen på Handbolls-EM samt Partille Cup där hon också var en del av showteamet.

För övrigt har Linda medverkat som sångerska i TV-produktioner såsom Bingolotto, Doobidoo och Copycat Singers. Hon är även låtskrivare med en egenskriven platta i bagaget, ”The Woman in Me”.

Våra Show-, underhållning- och företagspaket

Vare sig du skall ha den där riktigt stora festen, skapa den oförglömliga kvällen, bjuda vännerna på en musikalisk överraskning eller förgylla ett viktigt tillfälle så är musik ett fint sätt att skapa stämning. Kanske börjar det bli dags för ditt företags kick-off eller den årliga konferensen och du saknar underhållning?
Många väljer att boka oss för underhållning till middag, efter middagen eller en konsert. Att boka våra olika musikquiz brukar också vara populärt. Ta gärna en kik här på sidan för att läsa om några av de olika underhållningspaket eller konsertpaket som vi erbjuder.
Ibland kan det vara skönt att inte behöva hålla i tyglarna för hela eventet.
Vi har varit verksamma länge i branschen och har skapat oss ett stort kontaktnät och bjuder gärna in andra instrumentalister, gästartister och underhållare av olika slag samt samarbetar med professionella teknikfirmor om så önskas. Vi ser till att just ert event blir den där oförglömliga händelsen som alla pratar om efteråt. Ni är i trygga händer!